fbpx

Tag Archives: lule

Shprehuni me lule!

lule

Lulja është dhurata ideale, të cilën mund t’ia dhuroni kujtdo dhe në çfarëdo rasti. Megjithatë, edhe këtu ekzistojnë disa rregulla të caktuara. Që nga koha e hershme njeriu me anë të lules, në fakt me bukurinë e saj, e ka festuar jetën e tij, por njëkohësisht me anë të lules …

Lexo më shumë