fbpx

Tag Archives: lotary

Lotaria amerikane mbyllet më 7 nëntor

errorr american lotary

Të gjithë ata shqiptarë që kanë provuar të hedhin lotarinë amerikane “DV Lottery 2019” dhe nuk kanë mundur do të hapin faqen e vënë në dispozicion nga Departamenti i Shtetit, nuk duhet të shqetësohen. Ambasada Amerikane ka shpërndarë një njoftim përmes faqes së saj zyrtare në rrjetet sociale ku sqaron …

Lexo më shumë