fbpx

Tag Archives: lojra fati

Të fshehtat e adoleshentëve

adoleshentete, lojra fati,facebook

 Facebook-ku ka zbuluar me qindra raste fëmijësh të interesuar për lojërat e fatit dhe alkoolin Përmes mjeteve të reklamimit është gjetur se 740.000 fëmijë nën moshën 18 vjeç kanë shfaqur interes për lojërat e fatit, përfshirë 130.000 të tillë në Mbretërinë e Bashkuar. Rreth 940.000 të mitur, 150,000 prej të …

Lexo më shumë