fbpx

Tag Archives: lojërat

Fëmijët që luajnë lojëra me aftësi hapësinore kanë të ardhme në shkencë

femijet .lojërat

Loja është shumë e rëndësishme për zhvillimin mendor të një fëmije Studimet e kanë konfirmuar gjithmonë dhe tani kërkimet e reja nxjerrin në pah ndikimin e lojërave të caktuara në aftësitë specifike për t’u shfrytëzuar nga të rriturit. Nga shkenca në teknologji, nga inxhinieri në matematikë: sipas studimit të botuar …

Lexo më shumë