fbpx

Tag Archives: Liria e internetit

Liria e internetit në rënie

Organizata Freedom House njofton se liria e internetit në nivel global shënoi rënie për të gjashtin vit radhazi. Organizata e pavarur që punon për zgjerimin e lirisë dhe demokracisë ka gjetur se monitorimi nga qeveria i mediave sociale dhe platformave të tjera të shkëmbimit të mesazheve ishte në rritje mes …

Lexo më shumë