fbpx

Tag Archives: liqeni

Ngjarje misterioze në Rusi: I tërë liqeni me peshq zhduket brenda natës

liqeni_infoglobi

Liqeni Sakantsy thjeshtë është zhdukur nën tokë dhe supozohet se kjo është shkaktuar si pasojë e një fenomeni karstik. Shkencëtarët kanë hulumtuar për së afërmi këtë problem dhe janë përpjekur ta shpjegojnë përmes disa verzioneve atë çfarë ka ndodhur. “Toka gërryese krijon vrima në zonën shkëmbore, duke çuar në zhdukjen …

Lexo më shumë