fbpx

Tag Archives: ligjore

Shoqëria civile porositë Ministrinë e drejtësisë: Tërhiqu nga Draft-ligji

qeveria

Organizatat e shoqërisë civile kundërshtojnë fuqishëm draftligjin e hartuar të Ministrisë së Drejtësisë për ndryshimin e Kodit Penal të Republikës së Kosovës. Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se draftligji i propozuar shkel thellësisht parimet fundamentale të një shteti demokratik ku respektohen liritë dhe të drejtat e njeriut. …

Lexo më shumë