fbpx

Tag Archives: Leximi

Lexim apo rrjete sociale?

librat, leximi, media

Media televizive dhe jo vetëm është projektuar e tillë që të jetë problematike Për të lexuar 200 libra, do të nevojitej të shpenzoni 417 orë në vit, por lind pyetja se nëse shumica e njerëzve punon vetëm 40 orë në javë si mund të gjejmë kohën për të lexuar për …

Lexo më shumë

Nis maratona e leximit

maratona

Nis në rrjetet sociale, teatrot, instalacionet e parqet në Tiranë, e ndryshe nga edicionet e shkuara, këtë vit letërsisë i janë hapur dyert edhe në kafenetë, ku më së shumti i gjejmë të rinjtë. Nis maratona e leximeve në kryeqytet. Përpjekja për ta çuar librin tek publiku është madhe. Nis …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!