fbpx

Tag Archives: Leutrim Morina

Kriza politike

Shkruan: Leutrim Morina Fillimisht si cdo student të cilët studjojmë në drejtimet e ndryshme përkatëse, duhet të dimë për vendin tonë karakteristikat historike dhe sigurisht duke reflektuar në zhvillimet aktuale politike të cilat tani na janë bërë tema “ HITE” të cilat pothuaj po na pasqyron drejtimin apo kahjen të …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!