fbpx

Tag Archives: lemza

Si ta ndalim lemzën ?

Shurupet kundër kollës dhe trajtimet tjera mund ta qetësojnë gjendjen, por ju gjithmonë duhet vizituar mjekun e përgjithshëm nëse keni lemzë të vazhdueshme. Lemza është një lloj i kollës së thatë që mund të irritojë fytin dhe mushkëritë tuaja, si dhe të shkaktojë probleme tjera në fyt. Por, ju mund …

Lexo më shumë