fbpx

Tag Archives: Lajmet

Lajmet dhe fajësia

Armatosja e lajmit dhe fajtori i madh i kohës sonë

Në vitin 1940, me Britaninë që qëndronte e vetme kundër Gjermanisë naziste, u botua një libër i shkurtër i quajtur “Guilty Men” (“Fajtorët”), nën pseudonimin “Cato”. Autorët e tij ishin lideri i ardhshëm i Partisë Laburiste,… Shkruan: NINA KHRUSHCHEVA Në vitin 1940, me Britaninë që qëndronte e vetme kundër Gjermanisë …

Lexo më shumë