fbpx

Tag Archives: lajmet e rreme

Cowan: Shkenca kundër lajmeve të rreme

David Cowan

Shkencëtarët mund ta kenë gabim edhe pa qenë të rremë, dhe po kështu mund të bëjnë edhe gazetarët. Shkruan: David Cowan Pasaktësistë janë të pashmangshme, por çelësi është ndjekja e rregullave që i minimizojnë dhe korrigjojnë ato. Kjo është arsyeja, se përse kontrolli i fakteve nuk është jo vetëm i kotë; …

Lexo më shumë