fbpx

Tag Archives: kursimet

Serbia duhet të kthej kursimet e qytetarëve nga viti 2018

Artan DIKA

Çështja e kursimeve devizore të robëruara gjatë shpërbërjes së ish-Jugosllavisë është aktualizuar viteve të fundit pas vendimit të Gjykatës Evropiane për të Drejtat e Njeriut që e obligon Serbinë dhe Slloveninë t’ua kthejnë kursimet devizore qytetarëve të ish-republikave Jugosllave. Shkruan: Dr. Artan DIKA Disa vite më parë qytetarë nga Bosnja …

Lexo më shumë