fbpx

Tag Archives: kurd

Rritet presioni kundër referendumit kurd

Është rritur presioni mbi udhëheqësit kurdë në veri të Irakut, të cilët planifikojnë të mbajnë referendum për pavarësi, më 25 shtator. Ligjbërësit në rajonin autonom të Kurdistanit dhe në disa zona përreth kanë miratuar planin në kundërshtim me autoritetet qendrore në Bagdad. Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Antonio …

Lexo më shumë