fbpx

Tag Archives: Kukës

Thaçi në Kukës

Thaqi

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi sot ishte në qytetin e Kukësit ku për qytetarët e këtij vendi ndau medaljen “Urdhri i Lirisë” Thaçi tha se Kukësi i ka qëndruar gjithmonë afër Prizrenit dhe gjithë Kosovës. Ai tha se është i nderuar që është në Kukës ta shprehë falënderimin për Rajonin …

Lexo më shumë