fbpx

Tag Archives: kufijtë

Delawie: SHBA-ja, kundër bisedave të pakujdesshme për bashkim

Greg Delawie, Ambasdor amerikan në Kosovë

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Greg Delawie, i ka cilësuar deklaratat për mundësinë e bashkimit të Kosovës dhe Shqipërisë, si të “pakujdesshme”. “Qeveria amerikane e mbështet sovranitetin edhe të Kosovës edhe të Shqipërisë. Ne jemi kundër bisedave të pakujdesshme për bashkim dhe të reagimeve të tepruara ndaj deklaratave të tilla, …

Lexo më shumë