fbpx

Tag Archives: Kuebek

Burka e niqabi ndalohen edhe ne Kuebek

burka

Provinca kanadeze Quebec e ka miratuar një ligj gjithëpërfshirës për ndalimin e mbulimit të fytyrës, duke ua ndaluar punonjësve publikë vënien e niqabit dhe burkas. Gjithashtu duke i obliguar qytetarët ta heqin mbulesën në transport publik apo kur marrin shërbime qeveritare. Ky besohet të jetë ligji i parë i këtij …

Lexo më shumë