fbpx

Tag Archives: kuba

Një meteor mund të ketë goditur Kubën

një meteor mund të ketë goditur Kubën

Shërbimi kombëtar amerikan i motit dhe shkencëtarët kubanë thonë se një meteor mund ta ketë goditur pjesën perëndimore të Kubës më 1 shkurt. “Radarët mund të kenë detektuar një meteor që ka prekur pjesën perëndimore të Kubës më 1 shkurt”, thuhet në një njoftim. Sipas shkencëtarëve, meteori mund të ketë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!