fbpx

Tag Archives: kruarja

Pse kruhemi kur hutohemi dhe mendojmë

kruarja

Skena e të kruarit të kokës të gjithëve u është shumë mirë e njohur – që nga fëmijëria dhe studiuesit e lidhim me të menduarit dhe studimin e veprimit të ardhshëm. Shumë shpesh, edhe vetë bëjmë ashtu kur mendojmë për gjërat të cilat është e nevojshme t’i bëjmë apo t’i themi. Kryesisht fjala është …

Lexo më shumë