fbpx

Tag Archives: kriporja

Mbrojtja e kripores së Ulqinit

kriporja, ulqin

Bashkimi Europian kërkon nga Qeveria e Malit të Zi mbrojtjen e Kripores së Ulqinit si monument i veçantë natyror duke e kushtëzuar me hapjen e Kapitullit 27 në kuadër të negociatave për anëtarësimin e Malit të Zi. Për këtë arsye, BE-ja financoi studimin për mbrojtjen dhe rivitalizimin e kripores, ku …

Lexo më shumë