fbpx

Tag Archives: kraja

Kraja i përgjigjet Akademisë Suedeze për çmimin Nobel që i është ndarë shkrimtarit Peter Handke

mehmet kraja

Mehmet Kraja, Kryetar i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës i ka kthyer letër Akademisë Suedeze e cila është sqaruar sa i përket çmimit Nobel për Letërsi për vitin 2019 që i është ndarë shkrimtarit Peter Handke, një eksponent i shquar i ideve fashiste të nënshtrimit dhe robërimit …

Lexo më shumë

Kraja si në përralla

kraja, Rumia, shkodra, ulqini, mali zi, shqiperia, kosova, gezim mavriqi, new york

Shtrihet  në mes malit të Rumisë dhe Liqenit të Shkodrës Kraja, bukuria e fshehur mes maleve e liqenit vetëm 40 minuta nga Ulqini e Shkodra. Shtrihet  në mes malit të Rumisë dhe Liqenit të Shkodrës. Kjo trevë shqiptare e cila ndodhet në Mal të Zi kohët e fundit po tërheq …

Lexo më shumë