Ballina / Tag Archives: Kosovo

Tag Archives: Kosovo

Kuvendi votoi Rezolutën e VV-së për EULEX -in

Njëzet e tre vota për, 23 abstenime dhe 17 kundër ishte epilogu i votimit të deputetëve të Kuvendit të Kosovës për Rezolutën e Vetëvendosjes për misionin e EULEX-it në Kosovë. Të pranishëm në seancë ishin 63 deputetë. Ky është teksi i Rezolutës: I. Kuvendi i Republikës së Kosovës fton presidenten e Republikës znj.Atifete Jahjaga t’i …

Lexo më shumë

This is what Kosovo and Serbia agreed about (Document)

infoGLOBI have the document that is believed to be signed betweek Kosovo and Serbia today in Brusselss. There will be an Association/Community of Serb majority municipalities in Kosovo. Membership will be open to any other municipality provided the members are in agreement. The Community/Association will be created by statute. Its dissolution shall …

Lexo më shumë