fbpx

Tag Archives: Kosovë

Një delegacion i lartë i Policisë së Republikës së Çekisë po qëndron në Kosovë

Një delegacion i lartë i Policisë së Republikës së Çekisë po qëndrojnë për vizitë zyrtare në Policinë e Kosovës, përkatësisht në Departamentin e Kufirit si dhe në disa dikastere të MPB-së. Kjo vizitë filloi me pritjen zyrtare të realizuar sot në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të PK-së ku zëvendësdrejtori …

Lexo më shumë

Pritje të gjata në kufij

kosobva, serbia, jarinje, merdare, dheu i bardhe, kosove, serbi

Bashkatdhetarët po presin mbi 8 orë në pikat kufitare me Serbinë Pritjet dhe kolonat e gjata në dalje të Kosovës në pikat kufitare me Serbinë janë të gjata. Bashkatdhetarët janë duke u përballur me pritje e kolona të gjata në dalje të Kosovës në pikat kufitare me Serbinë. Qendra Kombëtare …

Lexo më shumë

Nenad Rashiq: Ndarja e Kosovës ide katastrofike

kdi, kosova, serbia Nenad Rashiq

“E ardhmja e raporteve Kosovë-Serbi nga perspektiva e qytetarëve në Kosovë”, tryeza e diskutimit e mbajtur sot nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI)  Në këtë diskutim morën pjesë deputeti Dukagjin Gorani, ish-deputetja Rada Trajkoviq, zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Anton Berisha, si dhe ish-ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Nenad …

Lexo më shumë