fbpx

Tag Archives: Kosova

Delegacioni i Gjermanisë qëndroi dy ditë në Kosovë, interesim për vizat

Qeveria në detyrë e Kosovës kanë njoftuar se në Kosovë kanë qëndruar për vizitë dy ditore, një delegacion nga Gjermania, përkatësisht nga Ministria Federale për Punë të Brendshme, Ndërtim dhe Atdhe, ku ëeshtë diskutuar për çështjen e vizave. Në komunikatën dërguar mediave, shkruhet se përfaqësues të Qeverisë së Kosovës dhe …

Lexo më shumë