fbpx

Tag Archives: kosobva

Pritje të gjata në kufij

kosobva, serbia, jarinje, merdare, dheu i bardhe, kosove, serbi

Bashkatdhetarët po presin mbi 8 orë në pikat kufitare me Serbinë Pritjet dhe kolonat e gjata në dalje të Kosovës në pikat kufitare me Serbinë janë të gjata. Bashkatdhetarët janë duke u përballur me pritje e kolona të gjata në dalje të Kosovës në pikat kufitare me Serbinë. Qendra Kombëtare …

Lexo më shumë