fbpx

Tag Archives: kontrata

Askush s’e di sa për qind e të punësuarve në Kosovë nuk kanë kontrata pune

bum ekonomik

Në tregun e punës në Kosovë, shumë punëtorë punojnë pa kontrata të punës në sektorin privat. Por, të dhënat e institucioneve qeveritare, përfaqësuesve të punëtorëve dhe komunitetit të biznesit, dallojnë shumë për nga përqindja. Përderisa përfaqësues të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK), thonë se në treg më …

Lexo më shumë