fbpx

Tag Archives: kontinent

Zelandia, kontinenti më i ri!

Zelandia

Kontinenti i shpallur së fundi si i tillë, Zelandia mund të ketë qenë shumë më afër nivelit të tokës nga sa është menduar më parë, duke siguruar një rrip toke për kafshët dhe bimësinë që të kalonin në kontinente të tjera rreth 80 milionë vite më parë. Ky është zbulimi …

Lexo më shumë