fbpx

Tag Archives: konkurset

Vetëvendosje : Vendimet dhe konkurset e Qeverisë në largim do të anulohen

vv_infoglobi

Nënkryetari i Vetëvendosjes, Besnik Bislimi, ka paralajmëruar zhbërjen e vendimeve të Qeverisë na largim. Po ashtu, ka thënë se edhe konkurset dhe rehatimet politike që po ndodhin në këtë kohë do të anulohen. Ky paralajmërim vjen pasi Ministritë dhe agjencitë qeveritare kanë hapur vende të reja pune dhe kanë bërë …

Lexo më shumë