fbpx

Tag Archives: konflikti i interesit

Miratohet me mangësi Projektligji për parandalimin e konfliktit të interesit

aktakuzë, drejtesi, judikature

Pas shumë vitesh rezistence, në Kosovë, qeveria ka miratuar projektligjin për parandalimin e konfliktit të interesit, me të cilin synohet që të kufizohen dhe ndalohen veprimet dhe interesat private të zyrtarëve institucionalë gjatë ushtrimit të detyrës në një funksion publik. Sipas Ministrit të Drejtësisë. Abelard Tahirit, projektligji shpjegon qartë se …

Lexo më shumë