fbpx

Tag Archives: komuna

Shpend Ahmeti emëron pesë drejtorët dhe shefin e kabinetit

Komuna, Prishtina

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka emëruar pesë drejtorët komunalë dhe shefin e kabinetit të tij. Këta janë emrat e drejtorëve të emëruar: Muhedin Nushi –Drejtor i Administratës, Nora Kelmendi –Kadastër, Arben Vitia –Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Ardian Olluri – Urbanizëm, Genc Bashota – Planifikimit Strategjik dhe Zhvillim të Qëndrueshëm. …

Lexo më shumë