fbpx

Tag Archives: kodi i mirësjelljes

Partitë politike shkelin kodin e mirësjelljes, në fushatë

zgjedhjet_lokale

Gjashtë ditë pas fushatës për zgjedhjet lokale, ndaj partive politike pjesëmarrëse, janë paraqitur edhe ankesat e para për shkelje të kodit të mirësjelljes. Drejtues të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa thonë se ankesat janë paraqitur nga subjektet politike dhe organizatat joqeveritare që monitorojnë fushatën zgjedhore. Mul Desku, kryesues i …

Lexo më shumë