fbpx

Tag Archives: Këshilli Prokurorial

Rritja e nivelit të transparencës

keshilli prokurorial

Debatin publik të Këshillit Prokurorial të Kosovës dhe Komisionit për Cështje Normative Komisioni për Çështje Normative i Këshillit Prokurorial i Kosovës ka prezantuar draftin e Rregullores për Emërimin e Kryeprokurorit të Shtetit dhe kryeprokurorëve të prokurorive të Kosovës. Kryesusi i KPK-së, Bahri Hyseni, tha se me këtë rregullore institucioni që …

Lexo më shumë