fbpx

Tag Archives: këshilla mjekësore

Menaxhimi i djegieve

djegie, këshilla mjekësore

Lëkura është organi më i madh i njeriut dhe pikërisht për këtë menaxhimi i djegieve është i vështirë, kurse djegia jo rastësisht quhet edhe trauma më e madhe. Shkruan: Hasime TERZIQI Për ta kuptuar më mirë rëndësinë e djegieve, që njihet si trauma më e madhe e njeriut, duhet pak …

Lexo më shumë