fbpx

Tag Archives: Kerry

Kerry: Ballkani nën barrën e korrupsionit

john kerry

Në Konferencën e Mynihut për Sigurinë, Sekretari i Shtetit Amerikan John Kerry është ndalur tek problem i korrupsionit me të cilin përballen vende të Evropës Juglindore e Qendrore. Kerry tha se vërehet një prirje shqetësuese e kprrupsionit në shumë vende të Evropës Qendrore dhe Lindore si dhe në Ballkan. “Aspiratat e qytetarëve të …

Lexo më shumë