fbpx

Tag Archives: KE

Haradinaj sot në Bruksel për takimin e gjashtëshes

KE, Komisioni Evropian

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, merr pjesë sonte në takimin joformal të gjashtëshes së Ballkanit Perëndimor të ftuar nga Përfaqësuesja e Lartë për Punë të Jashtme dhe Politika të Sigurisë Komisionit Evropian, Federica Mogherini. Kryeministri Haradinaj do të ketë takim bilateral me Përfaqësuesen e Lartë të BE-së, Federica Mogherini, ndërkohë …

Lexo më shumë

KE: Shqipëria, vendi ku trafiku i drogës dhe pastrimi i parave lulëzojnë

ke_infoglobi

Këshilli Europian për Marrëdhëniet me Jashtë, në një anazlizë për 6 vendet e Ballkanit Perëndimorë, ka përmendur edhe Shqipërinë. Me një shkrim të publikuar në faqen zyrtare të këtij Këshilli, ‘ECFR.eu’ shkruhet dhe thuhet që ‘Shqipëria është vendi ku trafiku i drogës dhe pastrimi i parave lulëzojnë’, ndërsa nuk ngurrojnë …

Lexo më shumë