fbpx

Tag Archives: KDI

Nenad Rashiq: Ndarja e Kosovës ide katastrofike

kdi, kosova, serbia Nenad Rashiq

“E ardhmja e raporteve Kosovë-Serbi nga perspektiva e qytetarëve në Kosovë”, tryeza e diskutimit e mbajtur sot nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI)  Në këtë diskutim morën pjesë deputeti Dukagjin Gorani, ish-deputetja Rada Trajkoviq, zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Anton Berisha, si dhe ish-ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Nenad …

Lexo më shumë