fbpx

Tag Archives: Karem

Karem përcjell mesazhin e ShBA -së : Luftone korrupsionin

Robert s Karem

“10 vjet më parë u arrit Pavarësia, tani duhet të zgjedhni rrugën e së ardhmës. Inkurajoj të luftoni korrupsionin, të sillni ata para drejtësisë, të normalizoni raportet me Serbinë dhe të zgjidhni rrugën Euroatlantike”, tha nëseancë e 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës ndihmëssekretari i Mbrojtjës i ShBA-së për Çështje të …

Lexo më shumë