fbpx

Tag Archives: kanceri

Sot Dita Botërore Kundër Kancerit

kanceri

Dita Botërore kundër Kancerit është një nismë e Unionit Ndërkombëtar për Kontrollin e Kancerit(UICC),e mbështetur nga Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe Agjensia Ndërkombëtare për Kërkime mbi Kancerit (IARC). Gjithashtu synohet shpëtimi i miliona njerëzve të prekur çdo vit duke rritur ndërgjegjësimin dhe edukimin në lidhje me kancerin, dhe të ushtrohet presion …

Lexo më shumë