Tag Archives: kancelar

Austria në fushtatë elektorale

Austri

Sebastian Kurz e nxori nga gjendja e keqe Partinë Popullore Austriake dhe tani kandidon për kancelar. Martin Engelberg kandidon për Partinë Popullore të Austrisë dhe po bën fushatë elektorale. Emri i tij është në listën e Sebastian Kurzit dhe partia konservatore popullore austriake kryeson anketimet. Shancet janë të mira që …

Lexo më shumë