fbpx

Tag Archives: kanada

Thaçi pjesëmarrës në Forumin Ndërkombëtar të Sigurisë në Halifax

hashim-thaqi-hd

Presidenti Thaçi ka udhëtuar në Kanada, pjesëmarrës në Forumin Ndërkombëtar të Sigurisë në Halifax. Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka udhëtuar sot në Kanada, ku do të jetë pjesëmarrës në Forumin Ndërkombëtar të Sigurisë, që do të mbahet në Halifax. Krahas homologëve dhe përfaqësuesve të lartë, presidenti Thaçi …

Lexo më shumë

Kanada mbron emigrantët

kanada

Kanadaja renditet si vendi i parë në botë për lehtësira ndaj emigrantëve. Ndryshe nga çfarë po ndodh me fqinjët e tyre të fuqishëm SHBA-në, qeveria kanadeze dhe agjenci të ndryshme kanë publikuar një sërë botimesh të gazetarëve të ndryshëm apo organizatave joqeveritare të gjitha masat për mbrojtjen e emigrantit. Ky …

Lexo më shumë