fbpx

Tag Archives: kampusi

Xhamia në vend të Kampusit Universitar?!

katedralja dhe kampusi universitar

Për Bashkësinë Islame të Kosovës dhe besimtarët myslimanë, çështja e ndërtimit të një xhamie me përmasa më të mëdha në Prishtinë, është konsideruar si nevojë e kamotshme. Ndërtimi i Xhamisë Qendrore në Prishtinë, në lokacionin afër ndërtesës së Postës dhe Telekomit në Prishtinë, ishte parë si zgjidhje e qëndrueshme edhe …

Lexo më shumë