fbpx

Tag Archives: kalkulatori

Ja kalkulatori i mandateve

zgjedhjet

InfoGLOBI vazhdon me praktikën e përpjekjeve që të ju afrojë sa më shumë tek burimet e informatave të dorës së parë dhe tek ‘paisjet’ që ju ndihmojnë të gjeni në mënyrë të pavarur zgjidhjet e kërkuara. Një ekip, mbase i entuziastëve nga boshti.com, ka ‘prodhuar’ kalkulatorin e mandateve për zgjedhjet …

Lexo më shumë