fbpx

Tag Archives: kalanick

Kalanick edhe zyrtarisht një miliarder

Bashkëthemeluesi i “Uber”, Travis Kalanick do të shndërrohet në miliarder pasi investitorët kanë vendosur të marrin pjesë në këtë kompani në rritje. Në një konsorcium të udhëhequr nga Japonia, Softbank do të blejë një pjesë të kompanisë nga aksionarët aktual si dhe aksione të reja të Uber në një marrëveshje …

Lexo më shumë