fbpx

Tag Archives: kafsha e rrallë

Gjendet e ngordhur në breg të plazhit të Divjakës kafsha e rrallë

kafsha_infoglobi

Lundërza është një gjitar i dimensioneve mesatare, që rritet zakonisht pranë lumenjve dhe liqeneve. Kjo specie e rrezikuar për zhdukje është prezente edhe në Parkun Kombëtar “Divjakë-Karavasta”. Ushqehet zakonisht me peshk dhe mungesa e ushqimit i shtyn ato deri në breg të detit. Janë ekzigjent ndaj pastërtisë së ujërave. Përdorimi …

Lexo më shumë