fbpx

Tag Archives: jurisprudenca

Rasti Lumezi: Përfundojnë hetimet, Lumezi e ka të përfunduar jurisprudencën

Aleksander Lumezi

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka njoftuar se ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë me pretendimet e ish rektorit të Universitetit të Prishtinës, Enver Hasani, se dosja e provimit të jurisprudencës e Kryeprokurorit të Shtetit, …

Lexo më shumë