fbpx

Tag Archives: judikatura

Edhe judikatura paralajmëron grevë

aktakuzë, drejtesi, judikature

“Kryesia e Sindikatës së pavarur të Judikaturës ka marrë vendim për hyrje në grevë. I tërë stafi administrativ i Gjykatave dhe Prokurorive të Republikës së Kosovës hyn në grevë më 24 shkurt”, thuhet në kumtesën e sindikatës. Kërkesat e tyre janë rritje e pagave prej 50%, heqja (ndryshimi) i stafit …

Lexo më shumë