fbpx

Tag Archives: joseph

Joseph për “largimin” aktual të Haradinajt nga ekuacioni

edward joseph

Analisti amerikan, Edward P. Joseph, thotë se krimet e së kaluarës, ato të kryera nga sërbët kundër shqiptarëve dhe ato të shqiptarëve kundër sërbëve apo shqiptarëve të tjerë, rëndojnë mbi Kosovën. Prandaj, sipas tij, paraqitja e ish kryeministrit Haradinaj në Hagë është një mundësi e rëndësishme për të ecur përpara, …

Lexo më shumë