fbpx

Tag Archives: JOSEPH STIGLITZ

Autori i “Globalizimit të pakënaqësive” shkon një hap tutje: Pakënaqësia shtrihet edhe në ShBA

JOSEPH STIGLITZ

Globalizimi, i cili supozohej t’i sillte përfitime vendeve të zhvilluara dhe atyre në zhvillim, tani përçmohet thuajse kudo, siç ka treguar reagimi kundër tij në SHBA dhe EUropë në vitet e fundit. Sfida është të minimizohet rreziku i shtimit të zemërimit dhe të fillohet të mësohet nga gabimet e të …

Lexo më shumë