Tag Archives: Jeruzalem

Kongresmeni Engel përshëndet Vendimin për Jeruzalemin kryeqytet të Izraelit

Eliot Engel

Eliot Engel, përfaqësues i Komitetit pë Marrëdhënie me Jashtë i Kongresit amerikan, dhe kongresmeni shumë vjeçar nga radhët e demokratëve ka mbështetur vendimin e Presidentit të ShBA-ve, Donald Trum për njohjen zyrtare të Jeruzalemit kryeqytet të Izraelit. “Unë mbështes vendimin për njohjen e Jeruzalemit si kryeqytet të përjetshëm të Jeruzalemit, …

Lexo më shumë