Tag Archives: Jay Z

Trump përleshet me Jay-Z

Donald Trump, President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, është përplasur me reperin Jay-Z pasi ky i fundit e quajti një “virus të madh” dhe e sulmoi për trajtimin e minoriteteve. Në një postim në Twitter, Trump tha se “niveli i papunësisë te njerëzit me ngjyrë është raportuar të jetë më i ulëti në …

Lexo më shumë